Hvorfor velge TOCN CoverClub?

Hvorfor blir forsikringen ofte billigere når man ringer og snakker med en kundebehandler? Når du gjør jobben selv burde prisen bli lavere.

Hvorfor er det nødvendig å kombinere flere forsikringer for å få den beste prisen? Vi tenker annerledes. Dersom vi kan tilby de beste prisene på de forsikringene som kunden vil ha, vil kunden «frivillig» velge flere produkter fra oss.

Burde en bil som har avanserte sikkerhetsfunksjoner og som kan dokumentere færre skader premieres? Vi mener JA. Derfor anerkjenner vi dette og tilbyr alle Teslaer med aktivert bekvemmelighetsfunksjoner i Autopilot en forsikringsrabatt på kr 500,-.

Disse og mange flere spørsmål og svar er drivkraften bak TOCN CoverClub. Vi er stolte av å presentere en forsikringsløsning spesialtilpasset betalende medlemmer av TOCN.

Det er trygt å velge vår løsning. Vi har valgt If forsikring som forsikringsgiver.

Nøkkelpersoner

TOCN

Satheesh Varadharajan

«Vi i styret i TOCN har lenge hatt et ønske om å tilby noe unikt og spennende til våre betalende medlemmer. Vårt  samarbeid med CoverMe AS gjør at vi nå kan tilby dette i form av vår egen forsikringsløsning. TOCN har vært involvert i utviklingen fra første dag og er stolte av produktet vi nå presenterer.»

CoverMe AS

Kjell-Arne Wold

Jobbet for Tesla i årene 2010 til 2017, og var en av nøkkelpersonene bak Tesla sin suksess i Norden. Erfaring fra salg, markedsføring og forretningsutvikling med sterkt fokus på kundebehandling og ambassadørskap.

Christian Beck

Har mer enn 10 års erfaring fra bankvirksomhet med spesialisering mot bilbransjen. Hovedansvarlig mot Tesla gjennom hans roller i DNB og Santander. Sterk finansiell forståelse og lang erfaring fra salg, markedsføring, opplæring og forretningsutvikling.

Arve Robinson

Har mer enn 30 års erfaring fra forsikringsbransjen gjennom flere leder- og rådgivningsroller. Dyp erfaring innen kundeatferd, markedsanalyser, økonomi og forretningsutvikling innen forsikringsbransjen.